+38 (068) 757-82-65
sale@gopro-ua.com
0
0

Ваш кошик порожній!
Код товару:
10319
Виробник:
AS PRO
299₴

Штатив дозволяє встановити камеру вагою до 1 кг на будь-яку нерівну поверхню. Завдяки конструкції ніг, які виконані з послідовно з'єднаних між собою шарнірів, їх можна згинати довільно і домогтися сталого становища для штатива з камерою.

На голові штатива є знімний майданчик. Для його зняття необхідно натиснути кнопку і зрушити майданчик в сторону. З'єднання знімного майданчика з камерою здійснюється за допомогою гвинта з різьбленням 1/4 дюйма. Головка гвинта має проріз під плоску викрутку. Гвинт вкручується в штативне гніздо камери.

Між місцем з'єднання 3-х ніг і головою штатива також є 2 шарніра, які дозволяють змінювати нахил майданчика під камеру. У складеному вигляді штатив компактний і не займає багато місця.

Ноги штатива, що складаються з безлічі рухомих зчленувань, адаптуються до всіх типів нерівних поверхонь, що дозволяє камері зберігати стійкість в найрізноманітніших умовах. Прогумовані наконечники ніг надійно і акуратно утримають її в будь-якому положенні.

Повноцінна штативна кульова голова дозволяє швидко регулювати положення і кут нахилу камери на 90° і 350°, одним рухом змінювати ракурс.

Відгуків: 0

Немає відгуків про цей товар.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари